50%
popust
ponuda završava za
 • 0 0
 • 0 0
 • 0 0

Puriwagra

KAKAV SI U KREVETU - KAO LAV ILI KAO ŠTENE?

Koliko često tvoja partnerica vrišti u krevetu i grebe te po leđima iscrpljena od orgazama?

Sa jedinstvenim Puriwagra proizvodom, to se dešava svaku noć! Cijelu noć!

Puriwagra

Stara cijena: 124 KM
Nova cijena: 62 KM
Naručiti

"Već 20 godina pomažem muškarcima svih godina da riješe glavni muški problem - slabljenje ili potpuni gubitak potencije. Tražio sam djelotvoran a istovremeno i siguran proizvod za vraćanje potencije. "Puriwagra" je upravo to što sam tražio. Kad sam proučavao rezultate laboratorijskih istraživanja i testirao ga na nekoliko svojih beznadnih pacijenata, bio sam iznenađen! Sa potpunom sigurnošću mogu da preporučim "Puriwagra" proizvod kao najbolji proizvod za liječenje i sprečavanje slabljenja potencije".

Dr. Telalović
seksualni terapeut

Specijalna kombinacija sastojaka ovog proizvoda reguliše metabolizam na poseban način, stimuliše proizvodnju testosterona u tijelu povećavajući njegov sadržaj u krvi sve do dostizanja optimalnog nivoa. Ovaj proizvod povećava seksualnu želju, jača erekciju, produžava seksualne odnose i jača orgazme.

Žene će osjećati leptiriće u stomaku pri samom pogledu na vas jer je dobar seks mnogo važniji od dobrog izgleda i skupog automobila. Sa "Puriwagra" tabletama vaša partnerica vas više nikada neće nazivati "malim" ili "brzim". Uvijek će joj biti na umu vaša prošla noć!

Naravno, svoje komplekse možete liječiti kupovinom skupog automobila ili debelim novčankom ali kako će vam bankovni račun pomoći da provedete dobru noć sa ženom? Može li novac zaista pobijediti vaš osjećaj stida i straha da je možete razočarati?

POSTOJI MNOGO RAZLOGA SLABLJENJE POTENCIJE I VEĆINA NE ZAVISI OD NAS

 • DOB
 • LOŠA SREDINA
 • NEKVALITETNA HRANA
 • SEKSUALNO PRENOSIVE BOLESTI
 • NEDOSTATAK VITAMINA
 • NAČIN ŽIVOTA
 • STRES

U današnje vrijeme, na tržištu postoji mnogo proizvoda za jačanje potencije. Neki od njih nisu djelotvorni , drugi pružaju samo kratkotrajan efekat , kao što je Viagra i njene jeftine zamjene. Neki su jednostavno opasni : netestirani i nelicencirani proizvodi čije korištenje može dovesti do ozbiljnih problema. Međutim, postoji jedan proizvod koji je pouzdan i djelotvoran .

TABLETE ZA POTENCIJU "Puriwagra"

Jedinstven proizvod koji je prošao brojna klinička ispitivanja i dokazao svoju učinkovitost vraćajući muškost i samopouzdanje desecima hiljada muškaraca.

Naručiti

Specijalna kombinacija sastojaka ovog proizvoda reguliše metabolizam na poseban način, stimuliše proizvodnju testosterona u tijelu povećavajući njegov sadržaj u krvi sve do dostizanja optimalnog nivoa. Osim toga, jedinstvena formula tableta "Puriwagra" jača imuni sistem, općenito poboljšava zdravlje, pomaže prevazilaženje fizičke napetosti, smanjuje umor nakon napornih mentalnih aktivnosti, povećava učinkovitost na poslu.

U ČEMU JE TAJNA TABLETA "Puriwagra"?

Tribulus Terretris

Biljka od davnina korišćena za liječenje potentnosti i erektilne disfunkcije. Na prirodan način utiče na povećano lučenje muškog polnog hormona testosterona čiji je nedostatak glavni uzrok nedostatka potencije.

Muira Puama

Jedna od najljekovitijh biljaka koja ima dugu tradiciju. Ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem i poboljšanje seksualnih funkcija tijela. Također se koristi kao prirodni lijek za erektilnu disfunkciju. Povećava seksualnu želju.

Epidemium Brevicornum - Trava uspaljenog jarca

Najznačajnija biljka u svijetu prirode za mušku potenciju, što i sam "narodni" naziv kaže. Doprinosi izuzetnoj "prokrvljenosti" krvnih sudova penisa tako što opušta mišiće krvnih sudova zahvaljujući aktivnoj supstanci boperin kojom je izuzetno bogata. U hormonalnom smislu, podstiče proizvodnju estrogena tj. testosterona, i samim tim povećanje libida. Također, djeluje na sveukupno povećanje energije i otklanjanje umora

Epimedium Sagittatum

Trava u narodu poznata kao trava uspaljenog jarca. U kineskoj medicini odavno poznato sredstvo sa afrodizijačkim svojstvima. Opušta glatke mišiće što dovodi do povećanog protoka krvi, a samim tim pozitivno utiče na erekciju. Također ima pozitivan uticaj na smanjenje stresa.

Za razliku od većine modernih proizvoda za jačanje potencije, "Puriwagra" neće samo ojačati vašu erekciju nego i podstaći rast penisa.

Naručiti
PREDNOSTI TABLETA "Puriwagra"

Praktična forma i doziranje

Brojna laboratorijska istraživanja su potvrdila pozitivne rezultate kod 96% muškaraca

Dugotrajan efekat - od 3 do 6 mjeseci

100% organski sastojci garantuju sigurnost za vaše zdravlje

Nema kontraindikacija kod korištenja sa alkoholom

Kompatibilnost sa lijekovima

50%
popust
Stara cijena: 124 KM
Nova cijena: 62 KM
ponuda završava za:
 • 0 0
 • 0 0
 • 0 0

Naručivanje

Država: Ime: Broj telefona:

KOMENTARI O "Puriwagra" TABLETAMA

Vidi sve komentare
Cijeli život se trudim da budem zdrav i u kondiciji. Ne pušim, skoro nikad ne pijem alkohol. Sve to zbog "muškog zdravlja". Ali kad su došle četrdesete, bilo mi je jasno da to nije dovoljno. Prijatelj (koji neprestano puši i nikad ne propušta priliku da popije koju) mi je preporučio ove tablete i probao sam ih. Efekat je bolji od zdravog načina života.
Vildan Mujezinović
Imam 45 godina. Nedavno sam upoznao curu koja je skoro 20 godina mlađa od mene. Brinuo sam se da će je zainteresovati neko mlađi od mene, neko ko ima više energije. Naručio sam "Puriwagra" tablete zbog toga.
Sada mi njeni vršnjaci nisu ni do koljena!
Mensur Bajrić
Nakon mnogo godina braka, počeo sam da gubim interes za intimni život. Supruga je primijetila tu promjenu i za godišnjicu mi je poklonila tablete "Puriwagra". I bila je upravu, sada je sve mnogo zanimljivije nego što je bilo prije deset godina.
Goran Jurić