image

Super Strong - Budite jaki, čvrsti, ali i zdravi!

100% prirodni preparat za seksualnu i sveukupnu energiju. Napravljen od najkvalitetnijih i provjereno najjačih biljnih ekstrakata. Postanite prodorniji, moćniji, izdržljiviji. Povećanje polnog organa usljed dobre prokrvljenosti za i do 12 % u obimu i dužini! Koristiti po potrebi 2 sata prije odnosa na prazan stomak.

Poručite odmah
 • Epidemium Brevicornum - Trava uspaljenog jarca

  Najznačajnija biljka u svijetu prirode za mušku potenciju, što i sam "narodni" naziv kaže. Doprinosi izuzetnoj "prokrvljenosti" krvnih sudova penisa tako što opušta mišiće krvnih sudova zahvaljujući aktivnoj supstanci boperin kojom je izuzetno bogata. U hormonalnom smislu, podstiče proizvodnju estrogena tj. testosterona, i samim tim povećanje libida. Također, djeluje na sveukupno povećanje energije i otklanjanje umora

 • Tribulus Terretris

  Biljka od davnina korišćena za liječenje potentnosti i erektilne disfunkcije. Na prirodan način utiče na povećano lučenje muškog polnog hormona testosterona čiji je nedostatak glavni uzrok nedostatka potencije.

 • Muira Puama

  Jedna od najljekovitijh biljaka koja ima dugu tradiciju. Ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem i poboljšanje seksualnih funkcija tijela. Također se koristi kao prirodni lijek za erektilnu disfunkciju. Povećava seksualnu želju.

 • Epimedium Sagittatum

  Trava u narodu poznata kao trava uspaljenog jarca. U kineskoj medicini odavno poznato sredstvo sa afrodizijačkim svojstvima. Opušta glatke mišiće što dovodi do povećanog protoka krvi, a samim tim pozitivno utiče na erekciju. Također ima pozitivan uticaj na smanjenje stresa.

image
Zašto je proizvod Puriwagra jedinstven:

 • Puriwagra je najmoćniji biljni preparat za:
 • Potenciju
 • Libido
 • Energiju
 • Raspoloženje
 • Izdržljivost
 • Kvalitetniji i duži odnos
 • Odloženu ejakulaciju
Poručite odmah

Prikupljeni i obrađeni podaci bili su više nego fascinantni ! Preko 90% korisnika potvrdilo je pozitivna dejstva na potenciju, libido, kvalitet i trajanje odnosa, odloženu ejakulaciju, raspoloženje i opuštenost, energiju i izdržljivost kao i, u većini slučajeva, povećanje polnog organa usljed dobre prokrvljenosti za i do 12 % u obimu i dužini ! Pored toga, nije primijećeno umanjenje dejstva uz MANJU količinu alkohola i niti jedan od korisnika nije prijavio nijedno od deklarisanih, potencijalno mogućih štetnih dejstava !

Ovakvi rezultati su i bili očekivani obzirom na formulaciju preparata i kvalitet i snagu ekstrakata i aktivnih supstanci u svakoj komponenti preparata. Naime, sastojci Puriwagra preparata su birani kako po namjeni i djelotvornosti tako i po snazi ekstrakata odnosno količini aktivnih supstanci. (Uglavnom se koriste biljke koje su samo osušene i samljevene dok Puriwagra sadrži ekstrakte snage od 10:1 do čak 100:1 što znači da su upravo toliko puta jači i djelotvorniji).

Pored toga, posebnu pažnju obratili smo na geografsko porijeklo svake od sirovina jer je poznato da iste biljke sa različitih staništa sadrže različite količine i vrste aktivnih supstanci. Također se vrlo pazilo na kako pojedinačno tako i zajedničko djelovanje svake od komponenti.

Dakle,važno je istaći da svaki od sastojaka Puriwagra preparata ima jako dejstvo na potenciju, ali također svi imaju svoja posebna dejstva kao što su: energija, raspoloženje, zaštita srca i krvnih sudova, stvaranja azot oksida i neoksidiranog kiseonika što ovaj preparat čini tako moćnim i jedinstvenim.

UPOTREBA I DOZIRANJE:

Deklarisana doza preparata je maksimalno 1 tableta dnevno. Obzirom da je iskustvo pokazalo da prosječno djeluje tokom 24 i više sati, preporučujemo 1 tabletu na dva dana. Uzima se najkasnije 20-30 min. prije odnosa, a nakon toga je djelotvoran dva dana.

MJERA OPREZA:

Osobe sa visokim ili niskim krvnim pritiskom, dijabetičari i korisnici lijeka VARFARIN treba da se konsultuju sa ljekarom.

NAČIN ČUVANJA:

Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od svjetlosti, izvan domašaja djece.

124KM
62 KM
Plaćanje je po isporuci. Isporučujemo širom Bosne i Hercegovine u roku od najviše 3 radna dana.
Cijena je sa uračunatim PDV-om. Bez skrivenih troškova.
Popust
50%
PAŽNJA! Popust traje još samo:
Ostavite vaše podatke a naš operater će vas uskoro kontaktirati radi potvrde porudžbine